Per Sandberg ute av dansen

Danseeventyret på tv ble kortvarig for skogningen.

  Foto: Espen Solli / TV 2

Kultur

Årest sesong hadde premiere på TV2 forrige helg, da danset de 12 deltakerne uten at noen ble hjemsendt. Denne helgen var det første danseduell, og da sto det mellom paret Per Sandberg og Bahareh Letnes. Da dommerpoeng ble lagt sammen med seerstemmer, måtte Sandberg forlate konkurransen. Han var likevel mest glad for at samboeren gikk videre.

– Jeg hadde blitt utrolig lei meg dersom Bahareh hadde røket ut. Er det noen som fortjener å gå videre, er det henne. Derfor var det jubelbrøl fra min side da jeg ble danket ut og ikke henne, sa Per Sandberg til VG etter dansen. Steinkjermannen Victor Sotberg fortsetter å imponere dommere og publikum, og sikret seg på sin side sesongens hittil høyeste poengsum med 36 poeng, og har utpekt seg som en av favorittene.


Lørdag kveld går startskuddet for den 15. sesongen av «Skal vi danse?».

Har planer om å danse seg helt til topps

Victor Sotberg fra Steinkjer er godt forberedt til sin raske jive i sesongpremieren lørdag kveld, og deltakerne gir allerede hverandre gåsehud med dansinga si.

  

Per Sandberg vil bli direktør i Nordre Land

Tidligere fiskeriminister Per Sandberg har søkt jobb som avdelingsdirektør for samfunnsutvikling og drift i Nordre Land kommune i Oppland.