Anmeldelse:

Herlig Sabeltann: Men nok en gang er filmens største dust trønder

Sjørøverkongen med langt svart hår inntar kinosalene denne helgen, og Sabeltann har neppe vært bedre enn dette.

HIV OG HOI: Kaptein Sabeltann har med seg Pinky, Marco og Sunniva til sjøs i filmen «Kaptein Sabeltann og den magiske diamant», som har norgespremiere på kino fredag.  Foto: Qvisten Animation

Kultur

Vi møter Pinky og Sunniva, som heller kunne tenkt seg å dra til sjøs fremfor å gjøre dagligdagse oppgaver som koppevask i Kjuttaviga. Samtidig, på en øy langt unna, får Pinkys dobbeltgjenger Marco tak i den magiske diamanten – som oppfyller et ønske ved fullmåne. Denne vil både Kaptein Sabeltann og den onde jungelfyrsten Maga Kahn få kloa i, og når ryktet skal ha det til at det faktisk er Pinky som er i besittelse av diamanten, ja da starter det eventyrlige kappløpet.