Trøndersk mesterskap: Live hadde første uttaking torsdag kveld på Kafe Skuret i Trondheim og stjørdalsbandet Pangea gikk videre til finalen.

Spilte seg til finaleplass

En foretrekker klassisk. En annen jazz. To liker progrock, og en synes metal lyder best. Resultatet av samspillet førte stjørdalsguttene i Pangea videre til finalen i Trøndersk Mesterskap.

SÆREGEN STIL: Stjørdalsbandet Pangea med Ulrik Lauvås (t.h) Ole Martin Rosvold Haugen, Sigurd Hammerhaug, Håvard Astum Wahl på trommer og Torbjørn Såll på tangenter, som vikarierer for Jo Inti Ligaard. Torsdag kveld fikk de en stor opptur da de ble valgt ut til finalen i Trøndersk Mesterskap: Live som arrangeres i Trondheim 8. november. 

Kultur

TRONDHEIM: – Kjempeartig at vi gikk videre, nå er det bare å forberede oss best mulig før finalen, sa trompetist Ole Martin Rosvold Haugen etter torsdagens første uttaksrunde i TM: Live på Kafe Skuret.