Inderøy Fortidsminneforening med uvanlig initiativ:

Feiret 835-årsjubileum tre dager til ende i Inderøy

Programmet har vært tett ved Sakshaug gamle kirke de siste dagene. I år fyller nemlig kirka 835 år, noe som ble markert på storslått vis i helga.

Musikalsk møte: Lørdag kveld sto konserten «Klang i murene» på programmet. Siv Anette Lorentzen dirigerte Prosjektkoret gjennom sanger fra flere århundrer. Bjørn Bratsberg på tangenter, Ketil Verdal på saksofon og Bjørn Håvard Bakken på tromme bidro også under konserten. 

Kultur

Inderøy: – Det er ikke så mange som jubilerer ved 835 år, men det er lenge til kirka fyller 850. Innen da kan det jo være at flere av oss ligger rundt kirka i stedet for å sitte inne i den, smiler initiativtaker til det «ukurante» jubileet, og medlem av Inderøy Fortidsminneforenings jubileumskomite, Aud Karin Holmern.