Songlaget slår til igjen – nå tar de en Queen:

Øver for harde livet i fjøsstudio på Sparbu

Sist Mære songlag slo til med helaftens sangfest var i 2016 med MGP- klassikere. 22. oktober venter «A Kind Of Magic» i Åsheim forsamlingshus.

Queen-klare: Mære songlags leder Bjørg Pedersen, gjestevokalist Karin Kristiansen (t.h) og Jostein Brandtzæg Schei gleder seg til å synge Queen på Åsheim. Bandet består av (f.v.) Caos Myrslo, Jonas Christiansen, Andreas Melgård og Ronni Garli. 

Kultur

Som tittelen antyder handler det selvsagt om sanger fra Queens enorme låtsilo. Den ikoniske gruppa debuterte «Keep Yourself Alive», som ble en liten radiohit i England i 1973 og slo gjennom med et brak med «Bohemian Rhapsody» to år senere. Mære songlag har redusert 184 utgitte Queen-sanger til 15. I disse dager øves det for fullt i et fjøsstudio på Sparbu tilhørende musikalsk maestro Andreas Melgård.