Lekte seg til topps

Victor imponerte nok en gang i «Skal vi danse», og fikk full poengscore lørdag kveld.

Victor Sotberg fra Steinkjer og dansepartner Rikke Lund.  Foto: Espen Solli / TV 2

Kultur

Lørdagens program var det 6. i rekken, og dansekjendisene nærmer seg nå halvveis i konkurransen. Denne gangen var det Trine Haltvik som måtte forlate dansegulvet for godt, mens Victor Sotberg (28) fra Steinkjer kunne juble for 40 poeng og topplassering hos dommerne.

Danset til «Løvenes konge»

Samme poengsum fikk tidligere svømmer Aleksander Hetland. Like bak dem fulgte Emilie Nereng med 39 poeng.


Youtube-kjendis Victor Sotberg fra Steinkjer i ny jobb på NRK Super

To år etter at han startet sin egen YouTube-kanal har Victor Sotberg fra Steinkjer fått kontor på NRK Marienlyst og programlederjobb i kanalen NRK Super.

 

Iført løvekostyme danset Sotberg og partner Rikke Lund sin quickstep til sangen «I just can´t wait to be king» fra filmen «Løvenes konge». Og dommerne lot seg begeistre.

– Jeg synes det er så gøy, for forrige uke kritiserte jeg deg fordi du ikke kom deg ordentlig ut av bena dine, og det er så deilig å se hvordan du har tatt det til det. Hvordan du bruker bena og får framdriften, og får det til å se så lett ut, sa en strålende fornøyd Trine Dehli Cleve.

Roste Victors teatrale talent

– Dette så ikke bare lett ut, det så lekende lett ut. For et forarbeid! Det er kjempevanskelig å bevege på seg så mye som du gjør, og så ser det så enkelt og flott ut. Det var et knallfint show, fulgte dommer Egor Filipenko, før meddommer Merete Lingjærde dessuten roste skuespillerferdighetene til steinkjergutten:

– Du klarer på en fantastisk måte hele tiden å vise det teatrale talentet ditt, for her i kveld handler de tom å fortelle en historie, gå inn i en karakter, og det gjør du med bravur, sa hun.