Erlend Haga som kårkaill og Elisabeth Matheson som politietterforsker i det som kan bli en tv-serie filmet i Levanger og omegn.

Ser internasjonalt potensial i serieprosjekt i Levanger

Sju regionale forfattere er involvert. Fire ulike handlinger har pekt seg ut. En tv-serie filmet i Levanger kan være på vei til en tv-kanal eller en strømmeaktør i løpet av 2020.

ACTION: Erlend Haga er en av skuespillerne som er testet foran kamera. Elisabeth Matheson (med ryggen ti) er en annen. Stående fra venstre: Rune Elli (Norsk Lyd), Kristine Berg (showrunner), Arne Berggren og Per Georg Krokstad (Camerat As). FOTO: Adrian Tørring Haug/Camerat As 

Kultur

– Det er i hvert fall målsettingen. Vi er for lengst ferdige med piloten som vi har kalt «Levanger 2019». Den er først og fremst et testmateriale, men vist til norske og utenlandske kjøpere. De ser et klart internasjonalt potensial og vi utvikler materialet videre i tett dialog med dem, forteller Arne Berggren i produksjonsselskapet Shuuto Midt AS.