En ny ildfull Sol Angelica skal glitre i Vera

Heidi Ruud Ellingsen strålte i hovedrollen som Sol Angelica sist «Sol av Isfolket» ble satt opp. Nå jakter Fjellteateret i Vera en ny Sol – til neste års oppsetning ved Veressjøen.

MOR OG DATTER: Evy Kasseth Røsten som Silje og Heidi Ruud Ellingsen som Sol Angelica på premieren av «Sol av Isfolket» i 2008. Når musikkteateret settes opp i Vera i august blir det mer en ny Sol som motspiller til Evy.   Foto: Per-Magne Midjo

Kultur

Verdal: – Jobben begynner på auditionhelga på Turnéteateret i Verdal. 2.–3. november kaller vi inn til stor samling, med informasjon om produksjonen, springarkurs og registrering for deltakelse. Med jakten på en ny Sol Angelica som den primære oppgaven når rollene skal fylles, forteller initiativtaker Paul Ottar Haga.