Skille Reitan gjør suksess på Torshovteatret

Gode kritikker, fulle hus og ekstraforestillinger er fasiten for oppsetningen av Tsjekhov-stykket «Måken», der Hanne Skille Reitan spiller en av hovedrollene.

ROS: Hovedstadsavisene triller femmere og seksere over oppsetningen «Måken», og i en av hovedrollene befinner nordtrønderen Hanne Skille Reitan seg.  Foto: Joachim Waade Nessemo

Kultur

Natonaltheatrets oppsetning av Anton Tsjekhovs «Måken» har gitt hovedstadsavisene grunn til å trille femmere og seksere, i honnør for teatersjef Hanne Tømtas tolkning. I en av hovedrollene, befinner nordtrønderen Hanne Skille Reitan seg – som den håpefulle unge skuespillerinnen «Nina». Stykket føres opp på Torshovteatret, og scenen ligger i et rundt rom med grønne vegger, med det som fremstår som provisorisk sammensatte seter. Reitan liker hvor tett de kommer på publikum – så tett at de faktisk inntar plasser blant dem underveis i forestillingen.