På Testiklestad ber de for sin spelsyke mor

Spel-pause frarådes på det sterkeste. Det vet Testiklestad-gjengen etter i sommer. Nå håper de Spelet på Stiklestad holder koken – hvert år.

SLAGET PÅ TESTIKLESTAD: Da den elleville spelparodien ble vist sist på Sverresborg i Trondheim i 2018 kom det 11.000. I sommer ble de tvunget til å ta pause på grunn av slitasje på spelarenaen på museet, og pause anbefales ikke, sier to av opphavsmennene, Kyrre Havdal og Mads Bones. foto: svein helge falstad 

Kultur

– Vi har fulgt utviklinga den siste uken med stor interesse. For hvem skal vi parodiere hvis selveste Spelet om Heilag Olav går ned for telling? Det hadde vært den tristeste nyheten i manns minne dersom spelenes mor skulle falle, sier en engasjert Mads Bones, som står bak «Slaget på Testiklestad».