Skogn Mannskor tar en «Muppet show» med en forestilling bundet sammen på en humørfylt måte av figurer som Kermit og Statler & Waldorf.

Bedre og bedre dag for dag på Reehaugen

Reehaug samfunnshus ble bygget i 1903. Skogn mannskor tok sats for første gang i 1913. Siden da har de gått hånd. Og de siste årene har det gått bedre og bedre.

Premiereklare: Dirigent Inga Rennemo Johansen presenterer koret. Foran (f.v.) Olav Aaknes, Torbjørn Brenne, Einar M. Aasen, Torgeir Olsen, Stein Stensaas, Oddvar Hynne, Rolf Brennskag, Andreas Tømmerdal, Jon Oddvar Skei, Knut Rønningen. 2. rekke (f.v) Leif Riiber, Geir Morten Haugen, Terje Kristian Kjønstad, Birger Rønning, Gunnar Jermstad, Reidar Sundal, Egil Fagerkind, Arvid Tverdal, Knut Dahlen Bak (f.v) Olav Reinås, Trond Knudsen, Jan Arnstein Indahl, Inge Arntsen, Einar Hallan, Ragnar Norøy, Kåre Leverås 

Kultur

SKOGN: Det siste er også tittelen på julebordskabareten Skogn Mannskor presenterer for publikum med premiere 22. november. Med et stort spenn i sangrepertoaret og med figurer fra «Muppet show» i dialoger og skråblikk på små utfordringer i den lokale hverdagen.