Kulturministeren kommer til Innherred

Tirsdag kommer kulturminister Trine Skei Grande til Trøndelag. Først til Verdal bibliotek før hun drar videre til Hilmarfestivalen i Steinkjer.

Bok og festival: Tirsdag kommer kulturminister Trine Skei Grande til Verdal og Steinkjer. Foto: Mona Lindseth 

Kultur

I Verdal skal ministeren snakke om de viktigste bøkene. Både for Norge, og seg selv. Arrangementet er en del av serien «De viktigste bøkene» ved Verdal bibliotek er støttet av Stiftelsen Fritt Ord og startet vinteren 2017–2018.

I Steinkjer skal Skei Grande være med under konserten «E æ trønder, æ?» i Steinkjer Kirke. Dette er en annerledes konsert, som arrangørene har kalt musikalsk samtale. Bjarne Brøndbo, Evy Kasseth Røsten og Gjermund Larsen deltar både som artister og som samtalepartnere sammen med kulturminister.