Viser «Vinsjan på kaia»

Rissa Ungdomslag har 21 mars 2020 premiere på «Vinsjan på kaia».

Ny runde: Denne gjengen skal jobbe med «Vinsjan på kaia» som har premiere i Vanvikan i mars 2020. foto: Fosna-Folket/Vigdis Schei 

Kultur

Musikalen «Vinsjan på kaia» ble en stor suksess da Verdal Teaterlag viste det nyskrevne stykket 2014. Arnulf Haga har skrevet manus og regi på det som er en bitter-sweet komedie om kjærlighetens tidvis brutale vilkår. Den har også blitt vist i Orkdal med stor suksess, og nå håper de å få til det samme i Indre Fosen.

– Forestillingen blir spilt i Vanvikan samfunnshus. Med oss har vi blant annet Siri Kristine Størseth kjent fra The Voice og Ellen Finserås kjent fra Idol. I tillegg har Arnulf tatt med seg Anna Marie Nessemo fra Verdal, sier prosjektleder Stian Berget, som også spiller rollen som Jannis, i en pressemelding.

Med seg har de også koreograf Anett Hjelkrem, musikalsk leder Knut Ola Vang og scenograf Erlend Haga.