Kjører langt og mye for å synge i kor.

Hekta på korsang – det gir energi og glede

Fra Steinkjer kjører han jevnlig til både Stjørdal og Trondheim for å synge i kor. Til våren debuterer Kjell Erik Grande i operakoret når Opera Trøndelag viser «Turandot».

FÅR ENERGI AV Å SYNGE: Kjell Erik Grande, opprinnelig fra Malm, nå bosatt i Steinkjer, synger hver dag. Da øver han til konserter med både Olavs Menn, Trønderkor og nå også til operaforestillingen «Turandot» i Kimen kulturhus i Stjørdal i mars.  Foto: Ellen Marie Stølan

Kultur

STEINKJER: Korentusiasten har sunget i Beitstad Songlag i 27 år. Han synger også i Trønderkor, og i Olavs Menn, samt at han har lagt bak seg 17 sesonger i Olsokkoret på Stiklestad. Til våren stiller han for første gang i Opera Trøndelags operakor når de skal vise «Turandot».