Åse-Rakel Bøhn snart klar med julekonserter for 7. år på rad, og har med seg gode musikkvenner på laget.

Børge blir med på juleturné etter et tøft år

– Æ kan itj si nei te Åse-Rakel, sier musiker Børge Pedersen. Neste uke blir han med sin gode venn på en rundtur med julekonserter, nesten et år etter at han falt om med hjertesvikt.

JULELAGET: Børge Pedersen (midten) støtter seg på gode musikalske venner etter et tøft år, og gleder seg til å være med på juleturné med Åse-Rakel Bøhn. Der stiller også Odd Halvor Moen ved tangentene, og Dag Petter Husby som korist og sanger, sammen med korene Rejoising og Selbuklang.  Foto: Ellen Marie Stølan

Kultur

EKNE: Åse-Rakel Bøhn synger «Nella fantasia» for full hals hjemme i stua på Ekne, akkompagnert av Odd Halvor Moen og kor-makker Dag Petter Husby. I en stol sitter Børge Pedersen og lytter. Han tar sine pauser, og pleier ei forkjølelse som har plaget ham noen dager. Men skal vi tro de andre i rommet, høres det ikke. De forteller om en musiker som synger bedre enn noen gang.