Unge verdalsmusikere klare for adventskonsert

Et umettet konsertmarked i adventstida i Verdal i fjor, fikk fiolinist Torfinn Hofstad til å ta initiativ til en adventskonsert i år. Søndag står han og andre unge verdalsmusikere på scenen i Stiklestad kirke.

HANSKEMAKERNE: F.v. Andreas Hellan, Synne Myran Larsen, Sebastian Lyng Malmo, Torfinn Hofstad, Bjørnar Hermann, Fredrik J. Haugen, Karen Ingeborg Moe og Ola Wist Holmen utgjør Hanskemakerne, som søndag er klare for konsert Stiklestad kirke.  Foto: Sigve Hofstad

Kultur

VERDAL: – I fjor på denne tida, tenkte jeg at det var et umettet marked for denne type arrangement i Verdal. Nå spørs det vel om markedet ikke er like umettet i år, siden det virker som om det er mange som har tenkt det samme. Uansett, så gleder vi oss til å spille oss inn i advent sammen med publikum, smiler Hofstad, som har fått med seg flere andre kjente musikkansikter fra Verdal på scenen.