Trøkk og god stemning da Steinkjer Pønkforening arrangerte Julepønk nok en gang.

Tønder (12) og Gaute (13) satte fyr på de voksne

Tønder Solberg (12) og Gaute Røli (13) tok publikum med storm da de 1. juledag sto på scenen i Vårt Hjem under den tradisjonsrike Julepønken.

UNGE PØNKERE: Tønder Solberg (12) og Gaute Røli (13) debuterte på scenen under bandnavnet «Marionettes» da årets Julepønk gikk av stabelen ved Vårt Hjem 1. juledag. Duoen måtte holde seg til brus, selv om publikum hevet ølglassene sine. 

Kultur

STEINKJER: Rundt 170 mennesker hadde tatt turen til kulturscenen på Nordsia i for å få med seg arrangementet. Tre band sto på scenen i løpet av kvelden, og det første – «Marionettes» – imponerte så til de grader. 12- og 13-åringene Tønder og Gaute sørget nemlig for å sparke julepønken i gang med det som var deres aller første konsert utenfor UKM-scenen.