Anmeldelse:

Lun julestemning med musikk og gode historier

«Lun Jul» ble en suksess på Vårt hjem, med utsolgt hus og en stemning i lokalet som levde opp til arrangementets navn.

LUN JUL: Det var god stemning da Odd Birger Grønli tok med seg blant andre Svein Tvedt på scenen på Vårt Hjem 3. juledag.  Foto: Ellen Marie Stølan

Kultur

STEINKJER: Mange av dem som tok turen til «Lun Jul» på Vårt Hjem fredag kveld har latt seg underholde av gruppen Øyevitne i flere år, og dette nye arrangementet hadde med seg gjenkjennelig stemning derfra, med Odd Birger Grønli som primus motor. Og med nye fjes, og nye innslag. Saksofonist John Pål Inderberg startet det hele da han kom vandrende gjennom lokalet spillende på «Det lyser i stille grender», med sine egne vrier. Kort tid senere spilte han i nydelig samspill med Randi Vorum på cello, og Andreas Grønli på gitar, og vi kunne gjerne tålt enda noen nummer av disse tre sammen.