Premiere på Verdal Teaterlags farse «Nettdating med overspenning» på Turnéteatret 4. juledag, med usedvanlig mange ledige seter i salen.

Nettdating og forviklinger i høy hastighet

Herlige farse-forviklinger og solide enkeltprestasjoner i Verdal Teaterlag gjør «Nettdating med overspenning» til en severdig opplevelse.

Når de er i flytsonen fungerer alt.

Kultur

Etter nok en suksessrunde med «Reisen til Julestjernen» før jul, setter Verdal Teaterlag nå opp en mer lettbeint forestilling – farsen «Nettdating med overspenning». På scenen sitter ekteparet Verner og Birthe, spilt av Torfinn Hynne og Tone Solhaug Hagen. De snekrer på sin selvkomponerte datingside på nett, og for å øke inntekten må de gjøre den mer attraktiv. Dermed skapes en rekke fiktive singel-karakterer på jakt etter kjærligheten. Men når IT-ferdighetene ikke er helt på topp, får det selvsagt konsekvenser. Da bestemmer Verner seg for å løse ting på kreativt vis.