– Som å gjøre Stjernekamp på ti minutter

Julie Dahle Aagård synger både kinesisk folkemusikk, opera og indisk tradisjonsmusikk når hun er solist på verdenspremieren til Igudesman & Joos nye konsert i Oslo Konserthus.

Sammen i Oslo Konserthus: Duoen Igudesman & Joo har tatt internett og den klassiske musikkverden med storm, med sine tolkninger av eksempelvis Mozart som flyter over i «I will survive» eller musikk kjent fra James Bond. Nå har de lagt verdenspremieren på sin nye konsert til Oslo Konserthus, sammen med Oslo-Filharmonien – og solist Julie Dahle Aagård fra Flatanger. Foto. Privat 

Jeg er helt nervevrak. Dette er helt vilt.

Julie Dahle Aagård
Kultur

OSLO: Duoen Igudesman & Joo har tatt internett og den klassiske musikkverden med storm, med sine tolkninger av eksempelvis Mozart som flyter over i «I will survive» eller musikk kjent fra James Bond. Nå har de lagt verdenspremieren på sin nye konsert til Oslo Konserthus, sammen med Oslo-Filharmonien – og solist Julie Dahle Aagård fra Flatanger.