Hardrockfans over hele verden vurderer verdalsband som det nye AC/DC.

Hylles av metalmagasin

Metalmagasinet «Sleaze Roxx» har kåret debutplata til verdalsbandet Prospect til det sjette beste albumet gitt ut i fjor. Ikke rart jubelen står i taket på en låve i Vuku.

FULLT TRØKK: Prospect er ikke bare røffe låter som dampes fram av raske, solide gitarriff, stemplet bass, tøff tromming og en rå vokal. Det er også bøttevis med humør. Fra venstre: Tom Ståle Prestmo, Odd Peder Hoem, Kenneth Lyng Myrslo og Andreas Bye Pedersen. Eivind Haldorsen var ikke til stede. 

Kultur

Verdal: – Helt absurd. Vi er inne på lista over fjorårets album, men ikke australske Airbourne, en av våre store inspirasjonskilder, som tidlig tok opp arven etter AC/DC. De ga også ut album i 2019, men nådde ikke opp. Det er bare ikke mulig, flirer gjengen i Prospect.