Vil ha frivilligheten mer inn i SNK-prosessen

I torsdagens formannskapsmøte i Verdal vedtok politikerne samstemt et forslag fra Ap om at frivilligheten må sterkere inn i prosessen rundt Stiklestad fram til nasjonaljubileet i 2030.

– Vi må evne å se frivilligheten: – Vi må evne å se frivilligheten, som på SNK er helt spesiell. Vi finner ikke maken i Norges land, verken i størrelse eller de lange tradisjonen og profesjonaliteten som er utviklet gjennom flere generasjoner, sa Aps Arild Pedersen (nr. 2 fra venstre) i formannskapet torsdag.  Foto: Svein Helge Falstad

Kultur

VERDAL: – Forventingen blant folk og frivillige i aktiviteten på Stiklestad er at vi evner å se hva denne tradisjonen har betydd for folk og Verdal i snart 70 år. Spelet har vært kjerneproduksjonen i denne historien, og fortjener en helt annen plass i debatten enn det har fått til nå, sa Arild Pedersen (Ap) i formannskapsmøtet i Verdal torsdag.