Premiere på rockemusikalen «Jesus Christ Superstar» på Trøndelag Teater:

Vinter og vår med «Jesus Christ Superstar»

– Jeg husker godt kraften og spenningen i musikken da jeg spilte pappas plater på 80-tallet, forteller Tor Ivar Hagen. Fra lørdag er levangsbyggen klar på scenen på Trøndelag Teater med en av tidenes største rockemusikaler.

SNART KLARE: Torstein Fossmo (f.v.), Øyvind Brandtzæg og Tor Ivar Hagen lader opp i kantina på Trøndelag Teater før de siste prøvene på «Jesus Christ Superstar». Rockemusikalen har premiere på lørdag, og spilles frem til St. Hans.  Foto: Eva Hilde Murvold

Kultur

TRONDHEIM: I år er det femti år siden Andrew Lloyd Webber og Tim Rices «Jesus Christ Superstar» første gang ble utgitt på plate. Musikken var en del av platesamlingen hos familien Hagen i Levanger, og gjorde sterkt inntrykk på unge Tor Ivar.