Regisserer Spelet på ny

Peer Perez Øian kommer tilbake til Stiklestad for å regissere Spelet også i sommer.

NY RUNDE: Peer Perez Øian regisserer Spelet om Heilag Olav i sommer.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Kultur

Produksjonen til Spelet om Heilag Olav i 2020 er i full gang. I kulissene jobbes det iherdig med å få på plass årets skuespillere og kunstnerisk team, og foreløpig lover det veldig bra, skriver Stiklestad Nasjonale Kultursenter i en pressemelding.

Fjorårets regissør Peer Perez Øian har takket ja til å komme tilbake, og gleder seg mye til å videreutvikle det han startet på i fjor.

– Jeg er veldig glad for at det blir spel, og at jeg er invitert tilbake. Fjorårets spel var en utrolig fin opplevelse både profesjonelt og sosialt, sier Øian i meldingen. Selv om ikke alle skuespillerne er helt bekreftet enda, kommer det tilbake mange kjente fjes og Øian gleder seg til å jobbe videre med teamet sitt for å videreutvikle det de startet på i fjor.

– Jeg møtte så mange flotte mennesker, med mye herlig engasjement. Jeg gleder meg til å fullføre den jobben vi startet på sammen.

Direktør ved Stiklestad nasjonale kultursenter, Anne Marit Mevassvik, er svært glad for at Øian tar turen til Stiklestad i sommer også.

– Peer gjorde en svært god jobb i fjor, og det blir spennende se hvordan han tar dette videre i år.

Skuespillerne til årets oppsetning vil bli presentert innen kort tid, og i går åpnet Verdal teaterlag sin påmelding for de som er interesserte i amatørroller i spelet.

Audition for disse rollene vil være 29. februar og 1. mars, opplyser SNK.