Politikerne løfter fram frivilligheten på Stiklestad

Arild Pedersen (Ap) er glad for at kommunestyret i Verdal slår ring om Stiklestad, og vil løfte fram den enorme frivillige innsatsen fram mot nasjonaljubileet i 2030.

SOLID PLATTFORM: Arild Pedersen (Ap) mener at kommunen etter mandagens kommunestyremøte har en solid plattform for å ta Stiklestad ett steg videre fram mot nasjonaljubileet i 2030.  Foto: Erlend Malmo

Kultur

VERDAL: – Hvilken annen kommune i Norge kan matche den frivilligheten vi har på Stiklestad. Hver sommer er det rundt 800 frivillige som stiller opp. Det er noe tilskuddsgiverne merker seg og er noe som blir lagt merke til. Vi som kommune må være tydelig på å anerkjenne den innsatsen, sa Pedersen, da kommunestyret behandlet saken om Stiklestad Nasjonale Kultursenter (SNK) sin rolle som konsolidert museum og som forvalter av Olavs-arven.