Beklager hvis deler av kunst- og kulturmiljøet i Trøndelag føler seg utelukket:

– Vi har en jobb å gjøre neste år

Styreleder Kristoffer Lo i Trondheim Calling understreker at Trondheim alene ikke skal diktere noe som helst når det kommer til Trøndelags kulturfremtid.

TRONDHEIMSDEBATT: Ordstyrer Anna Lian (t.v.), kunstner Andreas Fortes, daglig leder Ida Vie ved TYVEN i Trondheim, Magnus Skatvold i Spætt Film og musiker og komponist Kristoffer Loe diskuterte om Trondheim er godt nok rigget for unge kunstnere og kulturaktører under Trondheim Calling torsdag. På programmet sto det likevel at paneldebatten skulle handle om hvorvidt Trøndelag er godt nok rigget.  Foto: Elfi Leinan

Kultur

TRONDHEIM: Denne uka skrev Trønder-Avisa at Trondheim Callings åpningsdag var satt av til samtale om Trøndelag som kulturregion de neste ti årene, men at flere reagerer på manglende distriktsrepresentasjon på scenen. Blant dem er Steinkjerfestivalens Svein Bjørge, som valgte å trekke seg fra å møte opp som tilhører, blant annet av den grunn.