Gladiolus med vel blåst helaften i Saga

Gladiolus Storband sørget for en hiva start på februar da bandet lørdag inviterte til en herlig helaften, med musikalske godbiter fra en hundreårsmeny.
Kultur

STEINKJER: Et storband i storform, ledet av dynamiske dirigent Rudolf de Beer, klarte fra første tone å få fram fornøyde smil hos publikum da solist og kveldens konferansier, Lars Hatling, klinte til med Sinatra-låten «When you’re smiling». Deretter fulgte «Ain’t Misbehavin’», med Heidi Melgård og Greg Curda i duett, før Tine Jøhnk entret scenen og leverte «Caravan». I Benny Goodmans «Sing sing sing» briljerte Bjørn Håvard Bakken med en solid trommesolo. Glenn Millers «In the Mood» er en sviske som smyger seg inn i øret, men som også får det til å rykke i dansefoten. Dirigenten var nær ved å lette! Trompetsolist Terje Stene slo an tonen i «Boogie Woogie Bugle Boy» idet en uniformert dametrio grep mikrofonene. Heidi Melgård, Tine Jøhnk og Julie Skjelbred Ulvin gjorde en god jobb som en lokal utgave av The Andrew Sisters.