Kvernmo oppfyller guttedrømmen i Canadas villmark: – Det kjennes som en megasuksess

Jens Kvernmo fra Steinkjer har hatt både fantastiske og tøffe opplevelser på sin reise i Canada. Men da temperaturen krøp ned mot minus 50 grader, ble det i tøffeste laget.

LEVER UT DRØMMEN: Jens Kvernmo har vært i Canadas villmark siden juli. Nå får tv-seerne et innblikk i litt av tiden hans der, i «Jens i Canada» som har premiere 27. februar.  Foto: Jens Kvernmo

På det verste bestemte jeg meg for at neste vinter drar jeg til Thailand, fra solseng til solseng.

Kultur

CANADA: – Det har kjentes ut som jeg har frosset i hjel noen ganger den siste tiden. På det kaldeste jeg har sett det målt, har det vært minus 48 grader. Så tror jeg det har vært enda kaldere, for når sola går ned dropper det enda noen grader. Jeg har kjent litt smerter i lungene, og forfrøs ei tå, men ellers går det greit. På det verste bestemte jeg meg for at neste vinter drar jeg til Thailand, fra solseng til solseng, humrer Kvernmo på telefon i Canada.