Slipper ny singel

Fredag slipper bandet Tora låta «Lately». Albumet er satt på vent til høsten.

NY SINGEL: Flatangerbandet Tora kommer med ny singel fredag denne uken. Her fra konsert på Steinkjerfestivalen.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Kultur

Flatangerbandet Tora– med Tora Dahle Aagård i spissen – hadde egentlig planlagt å slippe sitt album nummer to i slutten av mars i år, men grunnet koronautbruddet blir det nå utsatt til i høst. Dermed kommer en tredje singel i denne omgang.

Fredag 15. mai lanseres «Lately», skrevet av Dahle Aagård, og produsert av Andreas Dahle Aagård i Wheelhouse studio i Trondheim.

– Dette er den ærligste sangen jeg noen gang har skrevet. Den handler om det å innse sine feil, innse hva man har gitt slipp på – innse at man noen ganger kan være en idiot. Men den handler også om et ønske om å kunne begynne på nytt igjen, å bli den personen man ønsker å være. Den personen man en gang var, sier Dahle Aagård i en pressemelding.Tidligere i år har TORA sluppet singlene «Desire» og «Money».

Gitarist Tora Dahle Aagård får stadig flere fans, og har rundt 125.000 følgere fra hele verden på Instagram. Blant dem Hollywoodstjernen Alec Baldwin, som for kort tid siden delte en av hennes videoer med sine fans.

Høydepunktene har stått i kø for Tora og bandet. I fjor ble Tora invitert med som gjestemusiker på Trygve Skaugs Norgesturné, hun jammet med legender som Jennifer Batten (Michael Jacksons gitarist), Aaron Sterling (John Mayer) og Paul Gilbert (Mr Big), og toppet det hele da hun i november sto på scenen i Londons storstue Royal Albert Hall på The Norwegian Blues Adventure.