Håvard Kalseth med nytt prosjekt:

– Jeg har aldri vært redd for å «bjuda» på

Inderøyningen Håvard Kalseth har gjort stor suksess med dragshowene sine. Nå jobber han med et nytt prosjekt, hvor det glamorøse og polerte uttrykket i drag-verdenen ikke spiller den største rollen.

I UTVIKLING: Håvard Kalseth er ikke fotograf, men har likevel begitt seg ut på et fotoprosjekt som han nå satser på å videreutvikle til en forestilling.   Foto: Håvard Kalseth

Kultur

OSLO/INDERØY: – Fram til nå er det nok den kommersielle show-personen i meg som har vært mest synlig, men jeg har andre sider som jeg håper jeg kan få vise fram med «Det jeg er», sier Kalseth, som med både «Sirkusprinsessa» (2018), «DragOpera» (2012) og «Trønderbrura» (2009) har imponert fra scenen på skyhøye hæler med ellevill glitter- og glamourfaktor.