Opptak: Konsert med Clarion Call

Onsdag kveld spilteClarion Call sin aller første direktesendte videokonsert.

Klare for strømmekonsert: Clarion Call står onsdag på scenen i Dampsaga kulturhus. Konserten direktesendes på nett.   Foto: Kent Ivan Hovelsen

Kultur

STEINKJER: Den spilte bandet, som består av Gisle Aarlott, Anders Myrvold, Jan Kjetil Haugen og Ståle Norum, i Dampsaga Kulturhus.

– Vi fikk en veldig hyggelig forespørsel fra Dampsaga om å spille en direktesendt strømmekonsert fra scenen der. Noe sånt har vi aldri vært med på før. I serien av ting vi skal oppleve før vi legger opp, er dette et artig tilskudd, sa Aarlott før konserten. Han gledet seg til å spille med Clarion Call igjen.


Se sendeplanen: Nå får du konsertene rett i nettavisa

Trønder-Avisa vil streame en rekke konserter og forestillinger i tiden som kommer. Her ser du hva som venter.


Bandet ga ut sin første plate for 25 år siden, og sto forrige gang på scenen sammen i fjor sommer.

Konserten i Dampsaga er derfor den første med bandet på et års tid, og for noen få, vil den ikke bare være mulig å få med seg over nett. Arrangøren skriver nemlig på Facebook at det med kulturdepartementets åpning for arrangementer med inntil 50 publikummere, legges til rette for at 50 personer kan ta turen til Dampsaga for å overvære begivenheten.

Camerat As er ansvarlig for streamingen og konserten ble sendt i et samarbeid med Dampsaga kulturhus, Trønder-Avisa og TrønderTV.


Nå blir det kaffeslabberas – der det hele startet

Til tross for usikkerhet knyttet til koronaviruset, skal Det Store Kaffeslabberaset gå av stabelen for 20. året på rad i sommer. Og det der det hele startet – i og utenfor Café Madam Brix i Kirkegata.

Rammstein slår sammen utsatte konserter i Trondheim

Konserten kan bli den største på norsk jord med betalende publikum.