Fishøle tar vømmøl-bingoen til tv-skjermen

Det går mot rekorddeltakelse når årets Vømmøl-bingo sendes direkte på Trønder-TV fredag kveld.

Bingo-klare: Fishøle klasker til med tv-sendt vømmølbingo på Trønder-TV fredag fra klokken 18.00. Den elleville damegjengen består av: 1. rekke f.v Bergljot Skorroskræve, Hjørdis Rappen og Gurine Grunnlaus. 2. rekke: Olga Svettskrova, Magnhild Musbakken, Gunnhild Overvatn, Sigrid Nedsiggivold, Låra Kvernason og Anna Innjmari. Bjønnfetta fra Li, Gyda Lårhæsj og Ragna B. Rætt va ikke te stede da bilete vart tatt. Foto: Porcelen Tidende  

Kultur

Tradisjonelt er det trangt om plassen i lokalet når damene i Fishøle Turn- og Idrettsforening byr opp til vømmøl-bingo. Koronasituasjonen har åpnet opp for et helt nytt format – og langt høyere antall deltakere enn før. Fredag kveld slår bingo-vertskapet seg sammen med Trønder-TV og går på lufta.