Glitter og stas tross koronaamputert Gullruten

Landets TV-kjendiser kjente sin besøkelsestid og poserte lørdag villig vekk på den røde løperen utenfor Clarion Hotel Oslo der Gullruten 2019 arrangeres.

NOMINERT: Ingrid Bolsø Berdal ankommer den røde løperen før Gullruten 2020. Nordtrønderen er nominert som Beste skuespiller.  Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Kultur

Blant dem som dukket opp var freestylekjøreren Tiril Sjåstad Christiansen, som er programleder i «Farmen kjendis». Programmet er nominert i kategorien «Beste konkurransedrevne reality,» sammen med blant andre «Kompani Lauritzen». Der er Sjåstad Christiansens svigerfar Dag Otto Lauritzen programleder.

Skuespilleren Ingrid Bolsø Berdal er blitt godt kjent for det internasjonale publikum gjennom rollen i science fiction-serien «Westworld». I Gullruten er hun nominert som «Beste skuespiller» for sin rolle i advokatthrilleren «Heksejakt».


Anton er tidenes største Gullruten-favoritt: – Det er helt sjukt, han har jo ikke gjort noe annet enn å ligge der og slå seg vrang

Bedagelige Anton sjarmerte alle i serien «Fra bølle til bestevenn» på NRK. Nå mener tippeselskapet Betsson at han stikker av med Gullruten for «Årets deltaker»


NRK-serien «Førstegangstjenesten» er nominert både som «Beste humorprogram» og for «Årets TV-øyeblikk». Programmet representeres av komikerduoen Mikkel Niva og Herman Flesvig.

For fjerde år på rad har Sigrid Bonde Tusvik fått rollen som programleder under Gullruten. I år får hun med seg stjørdalingen Morten Hegseth, som kaller sitt antrekk «en hyllest til homokulturen» til TV 2.PROGRAMLEDERNE: Programlederne Sigrid Bonde Tusvik og Morten Hegseth ankommer den røde løperen før Gullruten 2020.  Foto: Tore Meek / NTB scanpix