Har markert seg både nasjonalt og internasjonalt – nå kan kunsten deres oppleves i Inderøy

Lørdag åpnet Nils Aas Kunstverksted dørene til årets sommerutstilling med Anders Sletvold Moe (41) og Solveig Lønseth (34). Kunsthistoriker Maria Veie Sandvik mener nordtrønderne ikke forstår hvor store de to kunstnerne er.

DUO: Solveig Lønseth fra Inderøy og Anders Sletvold Moe fra Steinkjer er kunstnerne som utgjør sommerutstillingen ved Nils Aas Kunstverksted i år. Her foran noen av Lønseth sine verker i utstillingen. Begge var tilstede under åpningen lørdag.   Foto: Elfi Leinan

Kultur

INDERØY: Åpningen fant sted lørdag ettermiddag, og var for spesielt inviterte grunnet restriksjoner som følge av koronaviruset. Seansen – som blant annet bød på en velkomst av SNK-direktør Anne Marit Mevassvik og dans av Guro Gulstad, Kenneth Bruun og Live Strugstad – ble samtidig direktesendt på Facebook.