Måtte avlyse «Ørnerovet» – nå blir det fiberkonsert i stedet

På grunn av Covid-19 måtte Herlaugsgildet avlyse den planlagte familiemusikalen «Ørnerovet», som i år skulle settes opp for andre gang. Som et plaster på såret har man nå bestemt seg for å arrangere «Fiberkonserten».

FRA MUSIKAL TIL KONSERT: Siden familiemusikalen «Ørnerovet» måtte avlyses i år på grunn av koronaviruset, satser man nå på en strømmekonsert fra Leka i stedet. Bildet er fra øvinger i forkant av fjorårets forestilling.   Foto: Lena Erikke Hatland

Kultur

LEKA: Konserten skal strømmes via Facebook rundt skolestart, men allerede 20. juli skal innspillingen av det hele foregå. Da møter nemlig et filmcrew opp på spelplassen i Frøvik med to kamera, en drone og lydutstyr for å gjøre opptak av det til sammen ti lokale kulturaktører skal bidra med i prosjektet. Blant dem er barna som egentlig sulle stått på scenen i «Ørnerovet» i sommer.