Teaterungdom i møte med Shakespeare og Eggen

Ni unge og lovende skuespillere har denne uka vært deltakere på Sommerteaterskolen i Verdal. Torsdag fikk de besøk av Hildegunn Eggen, som velvillig delte av seg selv og erfaringene hun har gjort seg gjennom en lang karrière.  

PÅ SCENEN: F.v. Erlend Røli fra Henning, Sol Angelica Bulling Hallan fra Sparbu, Anniken Skjetne fra Steinkjer, Tiril Hermann fra Levanger, Live Bardal fra Verdal, Jonas Bjerkem fra Henning, Alex Furtak fra Verdal og Gaute Røli fra Henning, laget en egen versjon av «Romeo og Julie» under Sommerteaterskolen i Verdal denne uka.   Foto: Elfi Leinan

Kultur

VERDAL: – Alle liker vel å lære fra seg det de kan, så da jeg ble spurt om å stille opp, takket jeg selvfølgelig ja. Dette må jeg gjøre igjen om anledningen byr seg, smiler Eggen, som har vært profesjonell skuespiller i 40 år nå.