Anmeldelse:

Festlige forviklinger fra rabarbraene

Når Rabarbrateateret har jubileum, feirer de det med å sette opp en av sine store publikumsvinnere.

TEATERDRØM: Handtverkerne ønsker å lage et «kort og langdrygt spill», men den manglende sceneerfaringen byr på utfordringer. F.v. skuespillerne Eva Næss, Hilde K. Andersen, Hans Petter Nilsen, Gunnar Eiriksson, Vilde Bodsberg og Erik Bauck Bårdstu.  Foto: Eva Hilde Murvold

Kultur

TRONDHEIM: Teateret har gjennom ti år bidratt til å skape en herlig sommertradisjon i Trondheim. Med en løselig sammensatt gjeng med proffe og noen semiproffe aktører fyres det frodig og sjarmerende av i en bakgård på Bakklandet. Særlig har de lyktes godt med sine Shakespeare-oppsetninger, mye takket være Hans-Magnus Ystgaards treffsikre gjendiktninger til sparbumål.