Selger Åge-billetter for opp til 7.000 kroner

Fikk du ikke billett? Det finnes en løsning. Om du har råd.

Ti minutter før denne skjermdumpen ble tatt lå billetter til over 7.000 kroner ute for salg. 

Kultur

Billettene til Åge Aleksandersens konsert i Royal Albert Hall i London i juni 2016 ble lagt ut for salg klokken 10.00 fredag. Klokken 10.04 var alle billettene solgt.


Solgte alle billettene på fire minutter

Alle de 3000 billettene til konserten i London er nå utsolgt.

 

Svartebørs

Men om man ikke rakk å skaffe seg offisiell billett før klokka var fire over ti fredag morgen, finnes det redning. Men det har sin pris. Nemlig prisen.

Via en billettside ble nemlig billetter til konserten - altså bare konserten - solgt for opp til 7.093 kroner i tolvtiden fredag. Ti minutter senere var alle billettene til denne prisen utsolgt. Prisen for de dyreste billettene har økt fra rundt 5.700 kroner tidligere fredag.

De billigte billettene koster på skrivende tidspunkt 5.763 kroner. Trønder-Avisa erfarer at det er sesongkortbilletter som nå selges.

«Fortsatt langt til Royal Albert Hall»

Mange rakk ikke å skaffe seg billett, og enkelte brukere på Twitter har kommentert at det «fortsatt er langt til Royal Albert Hall» for dem, et stikk til prisen.

Blant de som var overrasket over pågangen fredag morgen var Åge selv.

– Æ trudd det kom te å ta et år. Æ hadd tenkt å ring arrangøran i august og hår kordan det gikk med det billettsalget, sier han til Trønder-Avisa fredag formiddag.

Relaterte saker:

Solgte alle billettene på fire minutter

Alle de 3000 billettene til konserten i London er nå utsolgt.