Åge Aleksandersen ble «hørt» av to millioner - takker rørt på Facebook

Søndag ettermiddag tok Åge en gåtur i regnet i Trondheim. Det resulterte i et innlegg som har blitt sett av to millioner mennesker.

Regnvåt: Tankene til artisten har blitt delt mange ganger etter den regnvåte gåturen i Trondheim.  Foto: Åge Aleksandersen/Facebook

En kommentar til min søndagstur i regn 31 mai 2015.Over 2 millioner har sett dette. Ca 60 000 liker, og over 20 000...

Posted by Åge Aleksandersen on Wednesday, 3 June 2015
Kultur

– I dag. 31 mai 2015 har jeg gått en lang deilig sommertur i Trondheim. 7 plussgrader, tett regn, vakkert og fredelig.. Småspurv, duer og andre flyvedyktige skapninger søker ly under løvtak, sitter stille og betrakter mannen som vandrer gjennom folketomme gater, skrev Aleksandersen på sin facebookside under en selfie av en søkkvåt lyriker søndag ettermiddag.

Han fortsatte med å skrive om og filosofere over livet, både sitt eget og andres.

– Byen lukter godt og nyvasket. Jeg er i hvert fall nyvasket, og rusler hjem til det varme og trygge. Her var ingen landminer, ingen bomber. Ingen barn som i avsindig redsel måtte gjemme seg for granater og kuleregn.. Jeg var ikke stuet sammen med flere hundre andre mennesker i en liten skrøpelig farkost på åpent hav.

20.000 delinger

Nå har innlegget blitt sett av to millioner mennesker, blitt delt 20.000 ganger og likt 60.000 ganger. Det gjør artisten takknemlig og på Facebook deler han nok et regnvått bilde og en tekst.

«En kommentar til min søndagstur i regn 31 mai 2015. Over 2 millioner har sett dette. Ca 60 000 liker, og over 20 000 delinger.!!! Må nok innrømme at dette tok av på en måte som virkelig overrasket meg» skriver han på Facebook.

Han skriver at han har fulgt med på diskusjonene som har kommet ut av innlegget han skrev den regnvåte søndagen.

«Det har vært så flott og spennende å følge med på alle kommentarer. Her har det vært mange direkte til meg. Dere i mellom har det vært diskusjoner , meningsutvekslinger om så mangt. Religion, politikk, osv. Det som har preget dette er saklighet og fravær av skjellsord. Jeg vil tro at over 95 % av alle innlegg har vært holdt i en god tone selv om mange av dere har vært uenige i div tema. Dere viser vei på en måte som rører og gir meg en god grunn til å takke dere alle»

Noen ekle innlegg

Samtidig som han berømmer sakligheten til de fleste, mener han noe innlegg har vært ekle.

«Det har selvfølgelig vært noen få rabiate og ganske ekle innlegg til meg direkte og til noen av dere der ute.
Disse forsvinner "SNIPP" søpla.. Jeg registrer også at mange tillegger meg veldig mange gode egenskaper som jeg nok ikke har..
Men,jeg takker for tilliten.»

Helt til slutt skriver Åge selv at han nå er ut på vegen for sommeren.

«Ps. Nå henger jeg Fendergittar`n på skuldra og kommer på besøk..»

Relaterte saker:

Regnvåt Åge priser livet i Norge

Åge Aleksandersen deler noen filosofiske tankestreif en regntung søndag.