Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne anmeldt for ruskjøring

En kvinne i 20-årene ble i natt anmeldt for kjøring i beruset tilstand.

SPARBU: Klokka 01.20 stoppet politiet en bil på Sparbu, etter mistanke om ruskjøring. Fører, en kvinne i 20-årene, ble innbrakt for blodprøve og anmeldt.

Været

Sommervarmen ser ut til å ha forlatt oss. I dag er det meldt temperaturer opp mot 15 grader og delvis overskyet i norddelen av Trøndelag.

Her er tekstvarselet for Trøndelag fra yr.no: Nordøst bris, først på dagen frisk bris på kysten. Utrygt for lokal morgentåke, ellers for det meste pent vær. Tilskyende utover dagen.

Trafikk

Ved Nedre Vikvatnet - Store Holmsundbrua, på strekningen Ilsvika - Årgård, vil det fra i kveld og fram til tirsdag morgen neste uke bli redusert framkommelighet på grunn av vegarbeid i periodene 19.00 til 06.00 hver dag

Ved Klinga, på strekningen Romstad - Klinga, vil vegen kunne bli stengt i perioder på inntil en time på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene 07.00 til 18.00. Dette gjelder fra i dag til og med fredag.

Ved Ev 6 Fossingan, på strekningen Stjørdal (Værnes) - Steinkjer, vil det bli redusert framkommelighet på grunn av vedlikeholdsarbeid fra i dag klokka 11.00 til fredag 15.00.

E6 Væretunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), vil bli stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene mandag til torsdag fra 22.00 til 06.00 neste dag. Utrykningskjøretøy kan passere. Meldingen gjelder fra i kveld til og med 3. september.

Kommentarer til denne saken