Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne i 30-årene anmeldt for tyveri

En mann ble funnet død i elva, en kvinne ble tatt på fersk gjerning for tyveri og en hund ble funnet på avveie. Her er dagens morgenrapport.

VERDAL: Da en mann ikke kom tilbake etter en fisketur, ble et stort apparat satt i gang for å finne ham. Etter en stund ble en mann funnet omkommet elva Helgeåa.

Les også

Mann funnet død i elva

I Levanger, på Innherred Renovasjon, så vekterne på kamera at en person var innenfor gjerdet. 04.45 fikk politiet melding om dette.

– Vi sendte en patrulje, som påtraff ei kvinne i begynnelsen av 30-årene. Hun ble avhørt på stedet og dimittert. Det blir oppretta sak på tyveri, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Svein Erik Wagnild.

På Høylandet ble det observert en hund som løp rundt ved rehabiliteringssenteret. Politiet fikk melding om det 23.18.

– Det var en liten hvit hund som var ute på vift. Vi fikk ikke flere meldinger om det etterpå, sier Wagnild.

Regn, kuling og jordskred- og flomfare

I dag er det utstedt farevarsler av mange slag i Nord-Trøndelag. I hele Trøndelag vil det bli mye regn og fare for jordskred. Det ventes 50-80 mm nedbør på 24 timer i Trøndelag fra tirsdag til onsdag. I tillegg er det utstedt kulingvarsel langs kysten, og flomvarsel for deler av fylket.

Trafikk

Fra 08.00 til 12.00 i dag vil Elvegata mellom Kongens gate og Skolegata i Steinkjer kommune bli stengt på grunn av vegarbeid.

E6 Helltunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), vil bli stengt fra i kveld 22.00 til i morgen 06.00, på grunn av vedlikeholdsarbeid. Utrykningskjøretøy kan passere.

Kommentarer til denne saken