TRØNDELAG: I Steinkjer klokka 00.51 ble det meldt om en voldshendelse, forteller operasjonsleder i politiet, Trond Hangaas.

Den fornærmede, ei dame i 70-årene, ringte selv politiet. En patrulje dro til stedet, og kom i kontakt med han som hadde utøvd volden.

– Det var en mann i 60-årene. Han ble bortvist fra stedet det kommende døgnet.

Damen i 70-årene ble sendt til legevakt, og videre til sjekk på sykehus i dag. Hun har fått et mulig brudd i nesen.

Politikontakt Ole Tuset i Steinkjer sier tirsdag formiddag at hendelsen skjedde på en campingplass, og at politiet har opprettet sak.

– Partene er bekjente, og en av dem er lokalt fornakret. den andre parten hører hjemme et annet sted i landet. Det blir foretatt avhør av begge to i løpet av dagen, sier Tuset.

Klaging på basketballspilling

I Namsos klokka 23.25 ble det meldt om høylytt basketballspilling. Innringeren fortalte at det hadde pågått noen kvelder.

– En patrulje dro, og opplevde stemninga som ganske rolig, forteller Hangaas.

Klokka 00.45 i Levanger kom en patrulje over noen ungdommer som var på et sted som ikke var egnet å være. Foreldre og foresatte ble derfor ringt opp av politiet, og bedt om å komme å hente barna sine.

Flere viltpåkjørsler

På fylkesvei 17 på Overhalla ble det meldt om et sammenstøt mellom en bil og en elg.

– Det var sjåføren selv som ringte inn. Frontruta ble ødelagt, men elgen skal ha løpt videre, forteller Hangaas.

Viltnemnda ble derfor varslet.

I Nærøysund kommune klokka 01.25 ble det meldt om et dødt uspesifisert dyr som lå i veikanten. Viltnemnda ble kontaktet, og fikk fjernet dyret fra veien.

Været i dag

Dagen i Trøndelag starter bra med både sol og temperaturer opp mot 25 grader på formiddagen. Men utover ettermiddagen vil været snu, og det vil komme nedbør. Med nedbøren vil temperaturene synke til under 20 grader. Nord i indre strøk, mot svenskegrensa, vil det være fare for lyn og torden.

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Søraust bris. Lettskyet, oppholdsvær. I ettermiddag dreining til sørvest frisk bris på kysten. Tilskyende fra vest og etter hvert litt regn.

Mer fra Trønder-Avisa