Gå til sidens hovedinnhold

Leteaksjon etter at kvinne kjørte av veien og løp fra ulykkesstedet – nå er hun funnet

Politiet og frivillige lette natt til lørdag etter en kvinne i 30-årene som kan være skadd etter en utforkjøring på Klinga i Namsos i natt.

NAMSOS (Namdalsavisa): Klokka 07.59 lørdag morgen melder imidlertid politiet på Twitter at personen de lette etter i forbindelse med trafikkulykken har kommet til rette.

– Kvinnen har tatt seg fram til familien sin. Hun er nedkjølt, og får helsehjelp, sier operasjonsleder Øystein Sagen i politiet.

Det var klokka 00.22 at politiet fikk inn en melding om at en bil hadde kjørt av vegen på fylkesveg 17 mellom Klinga og Barstadkorsen.

– Vi fikk først melding om at det var tre personer som var involvert, men undersøkelser vi har gjort i løpet av natta gjør oss sikre på at det kun har vært fører i bilen, sa operasjonsleder Ellen Maria Brende til NA tidligere lørdag morgen.

Føreren er en kvinne i 30-årene, og skal ha løpt fra ulykkesstedet.

Mistenker ruskjøring

Operasjonsleder Brende forteller at det kun var én bil involvert i hendelsen og at den ikke hadde gått rundt.

– Bilen var nedom en åker, men den havnet på veien igjen og står på fire dekk, noe som tyder på to ganske bråe stopp. Det kan være ruskjøring, men vi vet ikke.

Videre opplyser operasjonslederen om at ulykken ikke skapte trafikale problemer.

– Det har vært lite trafikk på stedet. Bilen hadde gjort skade på et kumlokk, noe brannvesenet følger opp. I tillegg er det litt oljesøl på åkeren.

I tillegg til politiet bisto Norsk folkehjelp, Norske redningshunder og Røde Kors bistår i søket.

Kommentarer til denne saken