Gå til sidens hovedinnhold

Mann i 30-årene anmeldt for ruskjøring

En mann er anmeldt for ruskjøring i Stjørdal, og i Steinkjer har det vært en stor politiaksjon. Her er dagens morgenrapport.

Torsdag kveld klokka 19.30 ble en 35 år gammel mannlig bilfører stoppet av politipatruljen på E6 Stjørdal etter mistanke om ruskjøring. Mannen hadde også kjørt uten gyldig førerkort. Han ble innbrakt for blodprøve og blir anmeldt.

Tidligere på ettermiddagen fikk politiet melding om en mulig alvorlig voldshendelse i Steinkjer sentrum, noe som resulterte i en stor politiaksjon.

Les også

Væpnet politiaksjon - etter mulig alvorlig voldshendelse

Været

I dag er det meldt stor sol og temperaturer rundt 16 grader. Vi kan få noe regn, og utover kvelden vil det blåse opp på deler av kysten.

Her er tekstvarselet for Trøndelag fra yr.no: Søraust bris, frisk bris på kysten, fredag kveld økende til liten kuling på kysten i nord, kan hende stiv kuling. Skyet eller delvis skyet. Utrygt for litt regn tidlig på dagen, ellers oppholdsvær, utover dagen lettere skydekke.

Trafikk

Ved Fv 17 Sprova, på strekningen Steinkjer - Namsos, blir det manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid fra 08.00 til 14.00 i dag.

Ev 6 Væretunnelen, på strekningen 43 Ranheim - 44 Leistad, blir stengt på grunn av vegarbeid fra i kveld 22.00 til i morgen 06.00. Omkjøring er skiltet Fv 950. Utrykningskjøretøy og vogntog med lengde større enn 19,5 meter kan passere.

Kommentarer til denne saken