Gå til sidens hovedinnhold

Mann i 30-årene mistenkt for promillekjøring etter trafikkulykke

En bil kjørte av vegen i Vikna i natt. Fører er mistenkt for promillekjøring.

VIKNA: Klokka 00.31 natt til torsdag fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av vegen og lå på siden, ved Austafjordvegen i Vikna. Nødetatene rykket ut. Fører av bilen, en mann i 30-årene, var våken og sa seg uskadd, men ble fraktet til Sykehuset Namsos for en sjekk.

– Det er mistanke om promillekjøring, og det blir opprettet sak, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Ole Petter Hollingen.

Været

Nå ser det ut til at været skal bli bedre. I dag er det meldt delvis sol og temperaturer rundt 15 grader.

Her er tekstvarselet for Trøndelag fra yr.no: Nord eller nordøst bris, på kysten av og til frisk bris. Tidlig på dagen spredt regn i sør, ellers perioder med sol. Utrygt for morgentåke.

Trafikk

Ved Heltuv - Vellamelen, på strekningen Steinkjer - Namsos, blir det lysregulering og nedsatt hastighet til 50 km/t på grunn av vegarbeid fra 17.55 i dag til og med 1. oktober.

Fra 23.00 til 01.30 i natt blir vegen ved Verrabotnen, på strekningen Sagdammen - Hjellebotn, stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Fra 22.00 i kveld til 06.00 i morgen vil E6 Helltunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), bli stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Utrykningskjøretøy kan passere.

Fra 02.00 til 03.00 i natt vil E6 Stavsjøfjelltunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), bli stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Fra 23.30 i kveld til 06.00 i morgen vil E6 Væretunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), bli stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Utrykningskjøretøy og rutegående trafikk kan passere.

Kommentarer til denne saken