Marianne (32) fra Steinkjer kapret drømmejobb med Cecilia Brækhus: – Føler meg veldig heldig

TEAM BRÆKHUS: Marianne Thorshaug Kristiansen (32) har fått jobben som medieansvarlig for Cecilia Brækhus. Bildet er tatt i forbindelse med at Kristiansen intervjuet Brækhus før hun skulle bokse i Spektrum – etter at forbudet mot proffboksing ble opphevet.

TEAM BRÆKHUS: Marianne Thorshaug Kristiansen (32) har fått jobben som medieansvarlig for Cecilia Brækhus. Bildet er tatt i forbindelse med at Kristiansen intervjuet Brækhus før hun skulle bokse i Spektrum – etter at forbudet mot proffboksing ble opphevet. Foto:

Marianne Thorshaug Kristiansen (32) har fått jobben som medieansvarlig for Cecilia Brækhus.

DEL

– Jeg har bare hatt jobben i en uke ennå, så jeg er ganske fersk. Men jeg føler meg veldig heldig som har fått tilliten til Cecilia Brækhus, sier Kristiansen til Trønder-Avisa.

Hardtarbeidende bokser

Brækhus (38) har hatt en eventyrlig boksekarriere, men tapte nylig for første gang i sin proffkarriere da hun møtte amerikanske Jessica McCaskill (35). Da mistet hun samtidig alle sine verdensmesterbelter. Det ble lenge spekulert i om Brækhus ville legge opp etter tapet, men nå er det klart at hun får muligheten til revansj – tidlig i 2021.

– Hun har lyst til å ta tilbake det som er sitt, sier Kristiansen – som synes det er stas å få være en del av sirkus Brækhus.

– Det er stort å se hva hun har fått til som bokser, og hva hun har oppnådd for proffboksingen i Norge. Cecilia er utrolig hardtarbeidende og profesjonell, men samtidig har hun glimt i øyet, sier Kristansen.

Skal kombinere med annen jobb

32-åringen fra Steinkjer har tidligere jobbet for Se og Hør og NRK. De siste årene har hun vært daglig leder i Tabloid AS – som lager redaksjonelle saker om folk i underholdningsbransjen. Dette er et firma som hun driver sammen med Geir Håkonsund.

GAMLE KJENTE: Marianne Thorshaug Kristiansen har møtt Cecilia Brækhus en rekke ganger gjennom jobben som journalist. Dette bildet er fra Se og Hørs Kjendisgalla.

GAMLE KJENTE: Marianne Thorshaug Kristiansen har møtt Cecilia Brækhus en rekke ganger gjennom jobben som journalist. Dette bildet er fra Se og Hørs Kjendisgalla. Foto:

– Jeg skal fortsette i jobben i Tabloid samtidig som jeg jobber med Brækhus. Jeg skal klare å skille de to rollene, sier Kristiansen, som i hverdagen vil jobbe mest med strategi når det gjelder Cecilia Brækhus.

– Så blir det selvsagt en god del mer før og etter kamper, sier Marianne Thorshaug Kristiansen.

Artikkeltags