Måtte stenge E6-tunnel to ganger på samme dag

BOM STOPP: Måsørtunnelen på E6 gjennom Steinkjer ble stengt to ganger onsdag. Det resulterte i omkjøring og mye kø i Steinkjer sentrum.

BOM STOPP: Måsørtunnelen på E6 gjennom Steinkjer ble stengt to ganger onsdag. Det resulterte i omkjøring og mye kø i Steinkjer sentrum. Foto:

Måsørtunnelen måtte stenge for andre gang onsdag. Årsaken var en bilfører som kjørte ned bommen da vegen var stengt tidligere på dagen.

DEL

STEINKJER: Måsørtunnelen på E6 gjennom Steinkjer var onsdag formiddag stengt i en kort periode på grunn av vedlikeholdsarbeid. Vegen var stengt med en fysisk bom og blinkende røde lys, men det var det ikke alle som fikk med seg. En bilfører kjørte bommen rett ned, og dermed måtte vegen stenges igjen onsdag ettermiddag.

– Bommen var festet med en sikringsbolt, og den løsnet etter sammenstøtet. Dermed sto bommen og svaiet. Den blir reparert nå, og imens blir vegen stengt i en kort periode, opplyser trafikkoperatør Erling Drangsholt ved Vegtrafikksentralen klokken 14.30.

Det er omkjøring i Steinkjer sentrum, og en god del kø i området.

Klokka 15.06 opplyser VTS at tunnelen er åpen for trafikk igjen.

– Entreprenør er fortsatt på stedet. Tunnelen kan fortsatt bli stengt i korte perioder under utbedring, melder Vegtrafikksentralen.

Artikkeltags