Grasrota havnet i skyggen under landsmøtet i Stjørdal:

Venstres juleverksted og Rajas nissestreker

Kan saks, lim og rødblyant tette lekkasjen i Venstre-skroget, og dermed unngå et politisk forlis?

Utpekt som arvtaker?: Nestleder Abid Raja er av mange nevnt som framtidig leder av Venstre, men bidro bare til ny lederstrid da han ikke klarte å uttrykke noe som lignet på støtte av dagens leder Trine Skei Grande, etter hennes åpningstale på landsmøtet fredag. Det overskygget det politiske verkstedet som foregikk i Stjørdal i helga, og som dannet grunnlaget for valgkampen utover våren. 

Meninger

Inngangen til årets årsmøte i Venstre har til dels hatt storm i kastene for landets eldste parti. Elendige meningsmålinger og en ulmende lederstrid har preget diskusjonene – både internt og i media. Interessen for Venstre har vel ikke vært større på mange år, men dagsorden har handlet om saker som har vært selvforsterkende negative. At partiet er i ferd med å bli så lite at det i realiteten kan forsvinne fra rikspolitikken, er en alvorlig situasjon, noe også partileder Trine Skei Grande omsider erkjente.