Erna Solberg svarer Trønder-Avisas kommentator: «Ikke latter og linselus, men lærdom og politikk»

Svarer på kommentar: Statsminister Erna Solberg (H) var på besøk i Steinkjer og Verdal tidligere denne uka. Nå svarer hun Trønder-Avisas kommentator Johan Prestvik som omtalte turen som en «frierferd».  Foto: Johan Arnt Nesgård

Meninger

Etter å ha vært på reisefot langs Helgelandskysten og i Trøndelag siden søndag kom jeg hjem tirsdag kveld og leste i Trønder-Avisa at Prestvik mente jeg hadde vært på frierferd med et kobbel av linselus på slep. Jeg kan berolige Prestvik om at jeg er godt gift og derfor ikke var på noen frierferd, men derimot på reise for å høre mer om hva folk og næringsliv på Helgeland og i Trøndelag er opptatt av. Det var heller ikke noen linselus med på mine besøk. Det var engasjerte og interesserte arbeidsfolk, sykepleiere, pårørende, næringslivsledere, journalister, barnehagebarn, skoleelever, politikere og ordførere. For å nevne noen.