Aktiv dødshjelp for sentrum

Å tillate etablering av kontorvirksomheter på Moan har tappet Levanger sentrum for aktivitet og viktig næringsliv.
Meninger

LEVANGER: Når ergret du deg sist over at du ikke fikk parkere ved butikkene i det historiske sentrum av Røros? Tenkte du at de trange trehusgatene der gjorde det vanskelig å stikke innom sportsbutikken, håndverksbutikken eller kafeen, hvor du fristes med softis med molter? Det er ikke politikerne som fyller sentrumsgatene, men politiske vedtak har avgjørende betydning for hvordan et sentrum utvikler seg. Det er her rammene legges, både for næringsliv, kulturliv og publikums valgfrihet. Derfor har hvert lille skilt i sentrum en betydning. Fartsgrense, enveiskjøring og parkering forbudt. Alt er med og påvirker folks valg, som deretter danner folks kjøre- og handlemønster. Handler vi i sentrum, eller kjører vi heller til kjøpesenteret?